Anotace: ...lehce ironická...znáte mě... ;-)
Láska je smutna smutkem Tvým!
Zkus pro změnu se smát...
Člověk se loučí s žalem svým,
když dělá,co má rád!
TAKŽE:
Netrap se pro starou lásku,
jestliže už vzal ji Ďas,
strhni z očí černou pásku,
smutek léčí lékař Čas!
Podle mojí prosté rady
zachovat se zkus,
hoď se rychle do parády,
ať si zas Kuskus!
Vždyť jsme jen jednou na světě
a vskutku krátký čas!
Tak s bezelstností dítěte
těš se ze světa krás!
27.07.2010 17:34:00 | Kozoroh 1
neslyšitelně..nechat odejít..
probudit se a jít...
časově neomezeně..
mám ráda tvé básně ..
20.06.2010 01:17:00 | zelená víla
po suchu naprší
po dešti vysuší
život je neklamně
houpací sít
lítáš nahoru dolu
někdy sama někdy spolu
16.06.2010 13:16:00 | Divoženka1
Však on tu kapku někdo brzy zaleje
a Tvou dušičku smutnou,láskou zahřeje:)
16.06.2010 08:54:00 | CULIKATÁ