16.6.2010 21:07
prázdnota v místnosti
mraky nad hlavou
kopyta na dlažebních kostkách
cupitají
/ Svět je růžový dort
se sladkou polevou
a prsatou plastovou blondýnou,
již je
- ke všeobecnému zklamání nás roztoužených -
třeba vrátit /
prázdnota v místnosti
mraky nad hlavou
kopyta na dlažebních kostkách
cupitají
Přečteno 424x
Tipy 16
Poslední tipující: Strixa, Admen, labuť, dandelion-meadow, CULIKATÁ, Psavec, Lota, Káňátko, bird225, Květa, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)