Oheň
Anotace: ...
Sbírka:
Mé já
Zapálil jsem oheň
a čekal až se rozhoří
byl jsem sebou sveden,
že prý naši lásku to nezboří.
A ten oheň pálil mosty
a ten oheň pálil klid
až spálil všechny cesty
kterými jsem k tobě mohl jít.
Proč jsem ho jen zapálil
proč jsem si pak s hříchem hrál
proč jsem ho hned nezhasil
proč jsem zbytek lidskosti v sobě prodával.
A ten oheň pálil stromy
a ten oheň pálil tvář
však jedné noci z oblohy hromy
zcela uhasily ohně zář.
Oheň už je uhašen
však popel v duši zůstává
bohužel to nebyl sen
a teď jen samého mě, slunce ráno vítává.
Přečteno 409x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, slza29, Divoženka1, Sisinka, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (3)