Organismy
Anotace: ***prázdno a ticho***
Směšné panoptikum.
Znuděné hrátky těl,
snad z donucení, upocení
lepí se na mou kůži.
Se sliby na rtech,
že neopustí, co milují
páchnou zatuchlinou,
zrazeni vírou.
Neřeknou, co se děje,
jen doufají. Já,
tichá osvoboditelka
unikám.
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: LucQa, Monica., Sweet KiWi, stmivani.na.lepsi.casy, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)