znám tu co ho vzala
přemohla jeho sílu
do očí vnesla mu prach
holubic šeď
někdy nedá..svou oběť
vzdávám hold čistému umění
to nezmění už nic
že v sdcích bude žít
jeho herecký svit...
ST
22.06.2010 10:17:00 | Mbonita
svůj život měl zkrátka "plně" odžitý,
zůstane navždy v srdcích vyrytý,
nebeská brána vítá bohémského herce,
skvělého chlapa, věřit se mi nechce...
21.06.2010 09:22:00 | nejsembásník
Je to skoda...a zrovna vcera pred tim, nez jsme tu zpravu cetli, jsem si stahovali pohadku s nim :o(
21.06.2010 09:10:00 | Veru