Vzali Te...vsem a vsechno
Anotace: Jsi jednim z nejhodnejcih lidi, ktereho jsem potkala...i kdyz ONI nikdy neuveri...
Vzali Tě na místo, který Tě spoutá
Na duši černý stín, na rukách pouta
Zavřeli do cely svět co máš ráda
Jako když vystřelí...Tvé tělo padá
Vzali Tě na místo, který Tě skolí
Čas se tam zastavil a dýchat bolí
Ve Tvoji nevinu těžko se věří
Prodalas svobodu za bílý peří...
Přečteno 361x
Tipy 14
Poslední tipující: Robin Marnolli, Marcone, J.U. Ray, bird225, Psavec, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Špáďa, rezina, ta.cupka.
Komentáře (4)
Komentujících (4)