Padlá laň
Anotace: Když se člověk bojí...
Jako laň zahnaná do kouta
- cítím se,
když snídám.
Jako druh bezbranný
- cítím se,
když do očí prázdných se dívám.
Strach ze všeho, všech
- mě svírá
jako hrob mrtvolu živou.
Proč nenajdeš si na trápení jinou?
Utíkám každý den,
utíkám stále
- právě tam,
kde můj strach skály láme.
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ
Komentáře (0)