Ticho
Anotace: Asi jen jedné osobě to bude úplně jasné..
Měsíc melodii ticha hrající
a hvězdy po vesmírném parketu tančící,
neslyšitelnou píseň představuji já,
tanec na ni však není zábava.
Slunce už ví, asi nemám co říct,
proto dál nechce se o paprsky podělit,
nikdy víc už tvář mou nerozzáří,
ona si to ale stejně nezaslouží.
Duše už též nepromluví, shnila,
to není Fénix, nevstane z popela,
bude nadále bez slunka vadnout jen,
ačkoliv přehlušit ticho byl můj sen.
Přečteno 444x
Tipy 29
Poslední tipující: Gabrielle, prostěholka, Corax, Charibeja, PPetrushka, trhla.marketka, Bíša, Iv, Giginka, Rootness, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)