pichľavé
hlboko do miechy
si mi zaryla
pichľavé slová
paralyzovaný sa potkýnam
o pochybnosti
padám medzi kamene
preberám sa s rozštvrtenou hlavou
z očí vyteká bolesť
nevstávam len čakám
na prebudenie
ktoré si zabila
pokrivenými ústami
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Mates.21, Isquieasuus, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)