Vítr
Zas vítr vane špatným směrem
a cesty nikam nevedou
zas zaváté stopy v prachu času
do slepého kruhu mě zavedou
v parných letních dnech
vše umírá na křídlech
s podlomenou duší
nad temnem plající odrazy z kaluží
tančí si - asi něco tuší
dusno před bouří a zbortělé mosty
ke svobodě
vítr odvál do pekel všedních dní
a nevýznamných skutků
do tajných krajů
kde každý přál by si žít
- bez zármutků
avšak pravda je silnější
a za smíchem skrývá se pravá tvář anděla
anděla černého
zas dnes jsem jej viděla
vznášel se pod tíhou svědomí
bál se být při vědomí
a cítit ten nátlak okolí
ty pohledy ze všech koutů světa
- jež raňují
(už bez po - citů)
zas vítr zavál vše špatným směrem
kde jsi, náš anděli?
.......
Přemýšlím nad úvěrem......
....
Přečteno 306x
Tipy 16
Poslední tipující: Danger, Petbab, jedam, mida, Vlk v rouše, Bíša, Iv, Lenullinka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)