Je to nádherný.. fakt to jde na emoce, člověk o tom musí hodně přemejšlet.. Podle mě je to jedna z tvých nejlepších básní:)
06.01.2006 15:56:00 | Saen
Téda,téda..mně se to moc líbí,ten konec,to je síla.Úplně mi ta báseň šla jiným směrem a ten konec vyvolal ten známý pocit..Spím či bdím...a co když ne...!!
31.12.2005 15:42:00 | older