Zemřel sám
Anotace: Nakonec za ním nikdo nepřišel když mu bylo zle
Zpravidla se nezajímal o své přátele,
chodil často pozdě,
nikomu nepomáhal.
Nakonec za ním nikdo nepřišel když mu bylo zle,
byl jako pták navždy uvězněn ve svém hnízdě,
umřel sám za zataženou oponou...
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeronym., Wor, dark evelyn, mida
Komentáře (0)