Anotace: ...
Mohu ti říci jako muž, že to čekání je hezčí! Když se člověk tak nějak hluboce trápí a stále nic. A pak to přijde a zase je to nakonec tak stejný. Ale hezký. Tak si ho užij. Přeji ti, abys nečekala dlouho.
30.06.2010 20:06:00 | Zasr. romantik