ticho
Jazyk svázan ,slibem mlčení,
nikdo více nerozváže.
Ústa k sobě semknutá,
nikdo k nim nemá klíč.
Němý výkřik zanikáv bodavém tichu
Smutek ruce pozvedák zamlklé bolesti
Už nikdý více žadný zvuk ,ani jediné slovo
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: Anjesis, Leonkaaa, Isquieasuus, Sweet KiWi, James Libustka, Monica.
Komentáře (1)
Komentujících (1)