Pláčou
Pláčou oči ženy jedné
pláčou pro velkou lásku
ta žena pláčem bledne
však láska není na překážku
ta láska její srdce hřeje
ta láska je oddaná
ta láska zabije i nepřítele
tou láskou je žena spoutána
pláče tiše po nocích i ve dne
její slzy nevsakuje zem
tou láskou však posílí pouto pevné
a svoboda kterou dá se někdy vrátí
mateřský cit bude zpečetěn
ta láska se prostě nevytrácí
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
zemře až s ní, ve stejný den
Přečteno 297x
Tipy 15
Poslední tipující: Divoženka1, UCET KE ZRUSENI, Giginka, bobi bobie, Zasr. romantik, Psavec, Pevya, vodnař, Květka Š., malá slečna, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)