A je to
Anotace: vím,je léto,to jen má špatná nálada
tak to je tedy konec
víc nezbývá
dalšího nic se nekoná
mí drazí spadla opona
tak to je tedy ámen
v dálce zní umíráček
pod hlavu kámen
skřivaní píseň poslední
pak už jen černý fráček
do pekla
do ráje
už o duši se nehraje
čert už to všechno vem
ani sám Pánbůh si s tím
neví rady
ať ukryje to černá zem
Přečteno 256x
Tipy 25
Poslední tipující: Divoženka1, a_tao, jedam, Juraj Hrom, NikitaNikaT., Tamara, Hazentla, Giginka, Bíša, Dota Slunská, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)