Anotace: Ach ty pocitovky, ty mě snad i jednou proslaví :-D
kruh je jedno velké nekonečno,ve kterém jsme my.Snad se nám jednou podaří dostat se ven a být volní
10.07.2010 11:17:00 | Mates.21
Po smrti podle mě čeká další život, další kruh. Vymotat se z něj možná lze, snad jen tím když se vymaníš z té společenské stereotypní živosti. Ale kdo může říci, že se mu to povedlo?
10.07.2010 10:55:00 | Rhiana E. Nebresk
To je vážně něco! Snad nejhorší na tom je, že je to pravda.. ano, popisuješ skutečnost a skutečnou budoucnost uvnitř těch nekonečně prázdných kruhů, ve kterých se všichni motáme společně, a přece každý sám.. Jenže, jak se z něčeho takového vůbec dá vystoupit..? Snad je tohle náš život a ze života lze vystoupit jen jedinou možnou cestou.. Avšak sebevražda ještě nikdy nic nevyřešila a kdoví, co na člověka čeká po smrti..
10.07.2010 10:48:00 | Emily Winnacott