Anotace: ...jsem zpět...konec veselých básní...
...Díky za upozornění...vůbec jsem si toho nevšimla...
Ale nechám to tam...jen je mi líto Zikmunda...asi se v hrobě obrací...;-)))
14.07.2010 07:32:00 | kuskus pruhovaná
*Hlasitě jsem vola
Svého strážného Anděla *..................
:) Kuskus ne abys ten překlep opravila.
:o) tatík Freud říkali, že tam bejvá tam pravda :o)
13.07.2010 19:02:00 | pamp_elka
Přijde jiný anděl a lepší.Ten starý,nevděčný si potom bude drbat hlavu:)).Hlavu vzhůru-nedáme se:)).
13.07.2010 15:59:00 | CULIKATÁ