Bestie
Anotace: Jedna zatoulaná. Psáno asi rok zpět.
Staticíce němých tváří,
křičí na mě bez ohledu.
Bez ustání do mě vráží
zuby plné ostrých jedů.
Sají krev a klovou játra
malé, svůdné bestie.
Vtahují nás do neznáma,
co jednou snad i zabije.
Ostřím hladí holou kůži,
proklatě se šklebí.
To kvílení mi trhá uši,
Vydržím to? Nevím.
Přečteno 346x
Tipy 10
Poslední tipující: Azazen, Hloupá Květinka, Vlk v rouše, PPetrushka, Isquieasuus, Květka Š., borůfkovej shit.
Komentáře (1)
Komentujících (1)