Plynutí ….
jak plynuly sny
jak plynou touhy
jak plynou dny
je to jen okamžik pouhý
jen malý okamžik
jen malý kmit
jak ptáček kolibřík
co do pasti se chyt
jak plyne naděje
jako ta řeka
možná už pozdě je
jak odplouvá trápení
jinde hned nové čeká
nikdo to nezmění.....
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
život je dlouhá štreka
Přečteno 311x
Tipy 18
Poslední tipující: vodnař, Kozoroh 1, Divoženka1, floreciente, Hazentla, Mbonita, Psavec, Květka Š., labuť, Sweet KiWi, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)