Kéž bych byl na Měsíci
Anotace: zoufám si, zoufám dál
Uloven opiáty
vzpomínám na piráty
jak jsme kdysi na pláži
maskovali naše lži
Na světlo lásku
načančaly krémy
a měsíc po fiasku
city lekly němý
Kde jsou dnes rybky zlatovlásky
ve dlani koupu přání
u jezírka sluním plasty
mimo
jsme a slaní
kde slunečnice
-
číhá černá růže!
Po sametu našlapuje tiše
Do tmy třpytí červeň nehtu
a na srdci
lak tuše!!!
Odevzdám se
raděj dehtům
stoupajícím z rozvodněných výšek
A Ty? ... abych našel svíci
pro prázdninové tání
pro něžnou lékořici?
Zoufám si, zoufám dál
Ach Orlové
Ach Panny
Kéž bych byl na Měsíci
Přečteno 381x
Tipy 22
Poslední tipující: Le ver luisant, UCET KE ZRUSENI, Divoženka1, Niky88, labuť, hašlerka, Mbonita, Javavia, J's .., Jiná, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)