Dálka a Láska
Anotace: ....krátká rýmovačka....
Láska na dálku,
je jak sen ve spánku.
Může být bolestný,
může být krásný.
Jak včelí bodnutí,
jak psaní básní.
Všechno sní nachází
a postrádá smyls.
Život bez ní,
by byl jen prázdná mysl.
Pocity tepla a štestí nahradí,
když osoba blízká své city prozradí.
A když nechá si je pro sebe,
tobě zbyte už jen koukat se do nebe.
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (0)