Omlouvám se
Anotace: Vážně takhle nechci psát..
Když už nemám pro co žít
o čem snít
a kam jít,
pak nezbývá než na dně bdít,
i svoje slzy utopit.
Omlouvám se
vám všem,
že život vážně není takový
jaký chcem´ ho mít,
nemůžem´ ho vyměnit..
Omlouvám se
všem mým životům,
že nevím
kde se usadit
že se bojím
svoje srdce nezabít
a že odmítám
jednodušše nezradit.
Omlouvám se
svýmu já a vám ostatním
že bolím
a že bolet vydržím.
Omlouvám se
svojí lásce
že je jenom tvá
a že já
nikdy nebudu jiná.
Omlouvám se
všem slovům nevyřčeným
že miluju vás
ve zlech zapomínám říct,
když kůly ze srdce vytahujete
já nemám sílu na nic víc.
Omlouvám se
a asi budu nekonečně
přece vím,
že láska je
i bolí věčně..
Přečteno 533x
Tipy 16
Poslední tipující: PPetrushka, Sýkorka07, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, Psavec, carodejka, Larey, Niky88, Petbab, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)