Slzy
Slzy stékají do klíná
Já byla Tvoje jediná
V očích láska končí
V očích láska začíná
Jsi jako popel co pod nohama se mi rozprašuje
A nad námi metají blesky
Tvé tělo mi učaruje
Tvá zlost působí hezky
Rozpadáš se mi pod nohama
A já už nejsem žádná dáma
Zabila jsem tě
A zabíjím tě znova
Člověk ani netuší,
Co všechno zmůžou slova…
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, blue, Mates.21
Komentáře (1)
Komentujících (1)