Jednou....
Anotace: Pár pocitů...........
Jednou jsi dole jindy nahoře
Tak už to v životě prostě chodí
Snažím se dostat pomalu vzhůru
Jenže nejde plout po poušti dřevěnou lodí
A namlouvat si, že zahnal jsem svou noční můru
Doufat, že čas zhojí má zlámaná křídla
A Ty mi dáš sílu letět k nebesům
Víš lásko, tahle krev nejde smýt koušíčkem mýdla
A já jsem zas o krok blíž
K těm černým stínům a zrádným útesům
Pamalu dochází poslední síla
Zvedat se a dokola se pořád prát
Zavřu oči, pořád jsi tak andělsky bílá
A já už neměl bych si lhát a namlouvat
Asi neměl bych už ani psát...............
Přečteno 339x
Tipy 17
Poslední tipující: jvacl, Bean, mida, Psavec, WAYWARD, labuť, CULIKATÁ, Mbonita, Kett, hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)