Hnusnýsny
Anotace: nespisovný, ale já to tak v tu chvíli cítila!
Hnusný sny ke mě pořád přicházej,
řikám si, nezoufej!
Lepší noci snad přijdou,
a když ne, tak mě lidi už nikdy nenajdou!
Tak bezradná si vedle nich připadám,
citím jak upadám!
Ráno se vzbudím,
je mi tak zle, že kde jsem vůbec nevím!
Děte k čertu!
pošlu vám šekovou kartu!
Chci zas jako dřív žít,
a nebát se až zas pujdu snít!
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)