Détestez-moi
Anotace: Moc mi to nejde..takže chci kritiku ,abych věděla co změnit.
Sundání kůže na objednání.
A svět řekl,
čekání na objímání.
A svět mlčel.
Détestez-moi
Zastav se a pohlédni,
tam dolů, do nory.
Uteč na stráni a upadni,
tam dolů, do řeky.
Détestez-moi
Hoď mi lano na pomoc,
ať ten cit mi obživne.
Pošli mi dopis pro milost,
ať mi srdce rozmrzne.
Détestez-moi.
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: J.U. Ray, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)