PMU
Bledou je pokrytá barvou
Uvnitř se skrývá strach
Zkušená trnitou cestou
Ze života stín a prach
Bolí mne každý dech
Nenávistí nenáviděn
Život je dlouhý běh
Lituji každý další den
Noc je mi dnem
A den zas nocí
Do ruky svůj život vem
Já už nebudu moci
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: Pablo Kral, Gabrielle, 4LJFilip, Niky88, Já Esther Ruth, CULIKATÁ, Veselý Drak
Komentáře (3)
Komentujících (3)