"Někdy se mi stýská v tak málo vhodné chvíli." Kdyby to dál nepokračovalo, i tak je toho dost.
31.08.2010 21:42:00 | Blazius
Někdy mne přepadne smutná nálada... nevím, snad je to především okolním děním... ST! za básenku, které, myslím, že rozumím... jindy se stýská, ač nemáme důvod, ale prostě to přinde.
17.08.2010 07:53:00 | NikitaNikaT.