Anotace: ...znáte mě...Veselá Kuskuska se smutnou Duší...
až už přestaneš hledat doufat věřit
v srdci kámen
v duši bude sněžit
teplem dlaní kámen v lásku promění
ten co hlavu složí na tvém rameni :-))
28.07.2010 12:50:00 | Divoženka1
Smekám, tohle dílko mi urvalo Duši... a koment Kozoroha mi rozsekává srdce ...
28.07.2010 09:14:00 | nejsembásník
kuskus veselá-smutné Ti jdou báječně:)).Napíšeš někdy culíkatou?:))).Moc pěkně se Ti povedla,jako všechny.St.
27.07.2010 17:32:00 | CULIKATÁ
Jsem smutný Harlekýn,
a mysl má je líná,
též trochu šedivím,
a srce mé se vzpíná
představě kde a s kým
randí má Colombína!
Pro ni chtěl bych být mlád
a tvář měl veselou,
chtěl bych jí vyzpívat
svou lásku!S kytarou
pod jejím oknem stát
třeba noc celičkou
akordy vybírat,
co srdce rozněžní
a každou dívku snad
mi vstřícně naladí!
Nikdy víc neplakat
ani se nemračit,
šťastně se usmívat
a s ní jen šťasten být.
27.07.2010 17:16:00 | Kozoroh 1