Světýlka v šeru.....
Svítíci světýlka v šeru
Žlutá, bílá, červená
Doufám, že to nepřeženu
Když chci, aby anděl byla žena
Možná i bezejmená
Jen doteky perutí
Cítit chvíli v náručí
Pár vteřin mít Tě ........... bez hnutí
A cítit zase světlo v šeru
Cítit tlukot deště v síti pavoučí
Ty slzy co smáčí Tvá bílá křídla
A sladce hebkou svatozář
Prosím, pojd mi tu chvili na nebe žalovat
Dám si hlavu na polštář
A zašeptám „Víš jen je težké tady umírat.......“
Přečteno 316x
Tipy 34
Poslední tipující: jvacl, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, mida, Bean, Mbonita, Beepat, CULIKATÁ, Matty09, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)