Pustina
V pustině a na okraji ničeho
S ostnatým drátem okolo úzkého krku
Kéž by to aspoň trochu bolelo
Holub klove mi oko s jeho sladkým vrků
Červi prolézají mi skrz děravé plíce
Na sobě mám jen kousky shnilého masa
Nestačí mi to a řvu prosím chci více
Jako by mi nevadilo, že mě život drásá
Přečteno 313x
Tipy 10
Poslední tipující: kejtyyy, Gabrielle, Markéta G., Niky88, Flamy, Matty09
Komentáře (2)
Komentujících (2)