Anotace: ...
Láska, chybějící láska, to dokáže někdy člověka zahalit do stínů a spáru ďáblových... ovšem, cesty je dycinky ven, jenom mít ty správné přátele... bo jen jediného člověka, který alespoň vyslechne, se jenom zeptá... "Jak se máš"
30.07.2010 14:26:00 | NikitaNikaT.