nevím, kde to bereš, ale přibíráš tím.. (na kvalitě samozřejmě) ;) =D
08.08.2010 20:04:00 | dream in emptiness
*
Na mokrém hrobě javorový list,
ruka bez tkáně
vypreparovaným sítem
cedí prošlý čas
... marnotratného nekonečna ...
V bolesti osekaných smyslů
věčnost co po nás příjde
bez naší účasti ....
*
03.08.2010 15:12:00 | HarryHH