Smrt je zakončením života ale předchází ji život.)) I když je mnohdy krutý a náročný, jsme předurčeni jít po té dlouhé cestě, sbírat krásné kvítky i střípky, které nás bodají do srdce, vybaveni láskou a vírou jdeme dál a posilujeme tak svoji mysl.Každý den života stojí za to.)) Kdo nepohlédl smrti do tváře, neví jak chutná. Raději mluvím i píšu o lásce a tak ti přeji vždy hodně štěstí.
09.08.2010 00:42:00 | carodejka
smrt je sebevrahovi prokletím
07.08.2010 02:37:00 | Lilien