Obvinění
Obviň lásku
Když miluješ jsi bloud
Na rukávu černou pásku
V moři vlastních slzí musíš utonout
Obviň důvěru
Když věříš jsi blázen
Nevidíš žádnou nevěru
Z výšky dopadneš na zem
Obviň manželství
Když věříš ve šťastné
Ocitneš se v neštěstí
Veleb tedy vlastní pláč
Kdo pláče ten chřadne
Vlastní slzy aspoň znáš
Přečteno 322x
Tipy 17
Poslední tipující: Eru Alonnar, Ma.Zel, nejsembásník, Bíša, kleopatra.sedma, Mbonita, CULIKATÁ, Žqáry, ta.cupka., Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)