Anotace: ...mám špatné dny...
kuskusko, šijeme u stejnýho krejčího, jenom já to neumím tak popsat...
17.08.2010 12:31:00 | sobý hnusec
Napiš si závěť, já už to udělal. Teď řeším, co budu dělat, až na mým pohřbu ji přečtou a lidi se začnou smát!
Člověk má být připraven na všechno, ale nesmí se trápit. Stejně to k ničemu není.
A teď si stavím hrobku! :o)) Ahóóój na lodi!
06.08.2010 16:12:00 | Zasr. romantik