Naděje nahoře bez
Koule žhavého plazmatu
mi pod nos bodala ty svý
žlutý žihadla
kýchnu
(čímž dám hlavičku vzduchu)
jako správný rváč zakleju
a znovu si začnu třídit myšlenky
do šanonů pochopení
naděje
naděje nahoře bez
takovej úředníček života
s nonstop pracovní dobou
Cítím se jako svatyně
kde se plive na zem
chci něco dokázat
jenže hlavní vyšetřovatel
na mě nemá čas
já mám času dost
ještě nevím přesně na co
ukaž mi cestu
prstů máš dost
kýchnu bez popudu
možná jsem jen
bez zvuku
zavřel oči
abych neviděl ...
Já chci vidět!
řve srdce
a nebesa se rozestupují
pak zase zatahují
Asi bude chcát
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, JardaCH, NikitaNikaT., drsnosrstej kokršpaněl, Agniezka, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)