Odchod
Anotace: ...je na čase odejít...
Obklopen černou tmou,
Osamocen stále jsem,
mé myšlenky otrávené jsou,
stále jsem svým vězněm.
Nemohu utéci,
nemohu vstát,
není mi pomoci,
smrtelný chlad.
Vzpomínky ostré jak dýky,
bodají mě v hlavě,
živote,za všechno díky,
odejít zvládnu hravě.
Komentáře (2)
Komentujících (2)