Kolísání kolem pevného bodu je život.
Štěstí je jistota,že tento pevný bod existuje.
Niky hlavu vzůru,jednou bude líp.
27.09.2010 20:28:00 | Danger
Nikuš, někdy je hůř, ondy zasejkc líp. Víš, někdy jsou chvíle, kdy se nám svět hroutí, ale jak popisuješ, když se člověk zamyslí, kdo všecko tu pro nás je... je to skutečně k nezaplacení... rodina, přátele.
Jedno objetí a ST! mám já jen pro Tebe.
31.08.2010 06:06:00 | NikitaNikaT.
vždy je v čo veriť!! a i ten najnepatrnejší dôvod žiť naozaj stojí za to :)
29.08.2010 17:43:00 | lennerka
Jo a my jsme tady taky Niky,takže po něm pěkně přejdi a jdi životem dál.Pošlu Ti culíčky:))).Tak a vykroč pravou,ju?
12.08.2010 06:25:00 | CULIKATÁ