Měla jsem sen...
Měla jsem sen.
Byl šedivý den
a venku déšť.
Bardi hráli tesknou píseň
o bílém pokoji,
kde jsem hledala světlo.
Měla jsem sen a...
zítřejší den,
a já hledala opuštěnej včerejšek.
Byl šedivý den
a venku déšť.
A on byl pryč.
Prostě tam nebyl,
i když měl.
Měla jsem sen.
Byl šedivý den.
On nepřišel a já...
odešla sama...
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Lucy, Sadistic Soul, malá slečna
Komentáře (0)