Anotace: chtěl jsi jí vyrvat a už jsi mi jí vyrval, ale proč? dej mi jí zpátky prosím, bez ní uvadám! :'(
Foukám na bolavou dušičku.
Pláš je uzdravující proces.
Vzal ti to nejcenější a musí ti už taky dát.
Říká se,že život je oceán bolesti.
To je možné,ale jeho pěna je krásná.
Držím palečky,at vše zvládneš a posílám posly na horu.
18.08.2010 22:46:00 | Danger
Labandička, napriek tomu že je to tak smutná básnička je moc pekná.
Neboj určite bude raz lepšie, verím a dúfam v to. Čas rany sice nezahojí, ale iným štastím snáť zmierni.. moc ti to prajem :)
17.08.2010 22:08:00 | Lucerna