Tabula rasa
Anotace: taková moje prskací minutová sebeterapie
Uvnitř sám sebe
Vůkol čtyři stěny
Vězním a mučím
Slepý a němý
Ve slepých uličkách
východy hledám
Strach vstává z hrobu
Naději nemám
Plameny pohasly
Teplo se ztrácí
Výše než dohlédnu
zpívají ptáci
Ztratil jsem duši
Jsem jen kus masa
Osobní Nikdo
Tabula rasa
Přečteno 324x
Tipy 14
Poslední tipující: Ollie, Gabrielle, carodejka, Psavec, Markéta Hl., CULIKATÁ, Prdelka10, labuť, danav, J's .., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)