Malý drozd
V náručí maliníku
malý drozd
s tisíci kilometrů
v zobáčku snítko Kordilér
a karmínového podzimu
delty Mississippi
vůně sekvojového dřeva
v kravácejícím večeru
nad medvědí stezkou
hloubka šakalích stop
na hřbetu horizontu
tíseň přílivu
hebkost odlivu
havranního Atlantiku
v tichém trylku
ptačí perspektivy
...zní melodie
....indiánů
*
v náručí maliníku
usnul malý drozd
znaven
posláním svých křídel
Přečteno 343x
Tipy 19
Poslední tipující: Jana M., Mbonita, dream in emptiness, malá slečna, Dota Slunská, ziriant, labuť, Sweet KiWi, CULIKATÁ, hanele m., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)