teskná píseň boje
Anotace: za bohy za žold a za víru! :-)
trubky už zazněly
čas táhnout do boje
sbohem můj příteli
sbohem lásko moje
noc je tak hluboká
hvězdy jsou nádherné
zní píseň divoká
každý z nás ji pěje
oheň dohořívá
půda je chladná
z lesa se ozývá
modlidba dávná
ráno je pochmurné
všichni jen mlčí
kvílení osudné
psi smutně kňučí
tasíme zbraně
meče se lesknou
s pokřikem na ně!
a písničkou tesknou
už běžíme do nitra vřavy
stále zpíváme
padají hlavy
do rukou bohů se dáváme
osud je dán
nikdo se nevrátí
už jsem zde sám
trpím závratí
rohy pějí do boje
nepřátelé prchají
smrtelné bílé závoje
na ně teď padají
škoda je mužů co padli
škoda jejich duše
kolik žen doma teď na smrt žárlí
na smrt co má jejich muže
plameny tančí
jako markitánka v posteli
velitel kráčí
všichni se zachvěli
flétna už zní
mráz běhá po těle
všichi jen bdí
pijí za své přátele
pro smrt a slávu!
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: Calië, Jiná, CULIKATÁ, Sweet KiWi
Komentáře (0)