V půdě dlaní
Svatební kala v půdě dlaní uvadá
venušin pahorek leskne se
zadostiučeniněním
podívej slunce
vyšlo o pár slz dřív
....rozselo zlomené paprsky
.....do závoje z houslových klíčů
......na protest štěstí
holoubci v kleci
odmítají jíst
dusí se peřím
z vlastních křídel
poslouchej zvony
rozeznělé ránem v ulicích
....buší srdcem naprázdno
.....reziví kovovou plísní
......rozpadavé elegie
panenky v dortu
prosí o honorář
za divadlo
pro hosty
osahej sny
podříznutého večera
....žloutnou sklenici vína
.....v jantaru uvězněná láska
......s preparovanou čelistí
svatební kala v ženichových dlaní uvadá
v čárách osudu
pot třetího
svědí nevěstu
Přečteno 339x
Tipy 24
Poslední tipující: Jana M., Jiparo, Gabrielle, hašlerka, labuť, Dota Slunská, dream in emptiness, Kubino 2, ziriant, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)