Anděl
Jeden anděl, co ho z ráje vyhostili
stopy pláče do duše vryli
ani se moc nesnažili...
Sám chtěl víc, sám chtěl dojít k cíli
už nemá nic, ani víru v síly,
které by jeho chyby napravily...
A tak bezmyšlenkovitě střádá další viny
v ránech bez svědomí z kocoviny...
Kéž by ten anděl
zase svoje křídla našel
a toho ďábla v sobě...
...zapřel...
Přečteno 449x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, Charibeja, Antares, Elisha, CULIKATÁ
Komentáře (0)