Koník
Bujný hřebec s dlouhou hřívou
povahu má náruživou.
Těší se jistě na klisničky
s pěknými zadky a smyslnými víčky.
Jeho plány týkají se toho,
jak počne krásných hříbat mnoho.
Zhatí mu něco jeho plány?
Mám strach že ano, pánové a dámy.
Bude z něho akorát tak klobáska uzená,
patří totiž mezi masná plemena.
Přečteno 442x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, CULIKATÁ, synanceia
Komentáře (0)