Žena
Žena je květ bodláku,
jejž lákám do oka
spirály nepřímé úměry.
Kužele světla,
které se protkají
v jediném bodě –
- v minutí.
Plod básně,
jenž se sytí krví zranění.
Rostlina, nemajíc světlo,
roste v zatmění.
Smích škeble
cvakne,
když na půl kroku
ruka ruku mine,
v oceánu přítomnosti -
(Časy se požírají,
jsou hlavami Kerbera,
z jeho těla se rodí)
- Tvůj dotek jako ryba chladí.
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
Komentáře (0)