Jak málo stačí
Sedím v židli a slzy tečou
nechci nic ani prázdný svět
myšlenky ty nikam neutečou
obejmu tě naposled.
Sedím s tebou a vidím noc
rozum nechápu, jen tmu
smutek má nade mnou moc
sám do svého srdce sebe tnu.
Sedím sám a nechápu nic
sebe, dobu, ani květ
jsem jen rámem těch nejlacinějších skic
co bude, jak dál žít, mých dalších x let?
Ach,
jak málo stačí,
aby duše bloudila
v nekonečných tmách...
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: Any 4, dream in emptiness, Jiná, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)